Χαλιά

Διατηρούμε αναλλοίωτη
την ποιότητα των χαλιών σας

Καθαρισμός & Φροντίδα

Για τον καθαρισμό των χαλιών εφαρμόζουμε καθαρισμό με μη τοξικά καθαριστικά της Zeo Tec με βάση τον ζεόλιθο. Η χρήση μη τοξικών προϊόντων έχει ως αποτέλεσμα να διασφαλίζουμε την υγεία των πελατών μας, να αυξάνουμε τη διάρκεια ζωής των χαλιών και να εξασφαλίζουμε βαθύ καθαρισμό και αφαίρεση καταλοίπων από προηγούμενους καθαρισμούς, που κάνει ευκολότερο τον καθημερινό καθαρισμό με την ηλεκτρική σας σκούπα. Το στέγνωμα γίνεται φυσικά σε ιδιόκτητους στεγασμένους χώρους, μακριά από καυσαέρια και ρύπους. Στη συνέχεια τα χαλιά συσκευάζονται και φυλάσσονται με ασφάλεια.

Καινοτομούμε στη διαδικασία του καθαρισμού, αφαιρώντας όλα τα κατάλοιπα από προηγούμενους καθαρισμούς εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτη καθαριότητα και φρεσκάδα!

zeotec logo

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Η Νεροτριβή με στόχο την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των πελατών της, εισήγαγε και εφάρμοσε τον καθαρισμό με τα μη τοξικά απορρυπαντικά της Zeo Tec. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνεται εύκολα και αποτελεσματικά ο ρύπος χωρίς να αφήνει καθόλου κατάλοιπα, σε αντίθεση με τα χημικά καθαριστικά και απορρυπαντικά παλιάς τεχνολογίας, τα οποία αφήνουν αλκαλικά κατάλοιπα και αποτελούν κίνδυνο για την υγεία των ανθρώπων.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΑΠΗΤΩΝ

Φιλικά προς τον άνθρωπο
και το περιβάλλον

Απαλλαγμένα από
επικίνδυνες ουσίες

Δεν επιβαρύνουν
το υδάτινο περιβάλλον

Στάδια

01

ΤΙΝΑΓΜΑ

Αφαίρεση στερεών ρύπων και σκόνης.

02

ΠΛΥΣΙΜΟ

Υγρός καθαρισμός.

03

ΣΤΡΑΓΓΙΣΗ

Φυγοκεντρική στράγγιση.

04

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Στεγασμένος χώρος, προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

05

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Χτένισμα και αυτόματο μέτρημα.

Video Thumbnail

Στεγνός καθαρισμός

Για τις ειδικές απαιτήσεις των χειροποίητων και μεταξωτών χαλιών, που είναι πιο ευαίσθητα, ακολουθούμε ειδική διαδικασία στεγνού, οικολογικού καθαρισμού, αποφεύγοντας αλλοιώσεις στα χρώματά τους, φθορές στο πέλος και ανομοιομορφία στην ύφανση.

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο του στεγνού, οικολογικού καθαρισμού, για ένα εγγυημένο, ασφαλές και υγιεινό αποτέλεσμα.

Έτσι, σύμμεικτα, ολόμαλλα ή μεταξωτά χαλιά, με φυτικές βαφές, που δεν αντέχουν στον υγρό καθαρισμό, καθαρίζονται προσεκτικά με στεγνό καθάρισμα, το οποίο συμβάλλει σημαντικά στην προστασία από την χρήση και στη διατήρησή τους στον χρόνο.

Δωρεάν παραλαβή, παράδοση & φύλαξη

Παραλαβή & παράδοση

Η μέρα και η ώρα παραλαβής / παράδοσης των χαλιών ορίζεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Η μεταφορά γίνεται από και προς τον χώρο που επιθυμείτε με δικά μας μεταφορικά μέσα.

Φύλαξη

Με την ολοκλήρωση του στεγνώματος των χαλιών, γίνεται η άμεση συσκευασία τους, με νάιλον αντοχής ειδικού τύπου, το οποίο προστατεύει τα χαλιά από την σκόνη, τα έντομα, την υγρασία και την ηλιακή ακτινοβολία.
Στη συνέχεια, γίνεται η αποθήκευσή τους στα ράφια και ταξινομούνται βάσει του μεγέθους και του βάρους. Η χρήση barcode, διευκολύνει την άμεση αναζήτηση για την ακριβή θέση των χαλιών στην αποθήκη μας, καθώς επίσης και για το στάδιο της επεξεργασίας τους. Η φύλαξη των χαλιών σας γίνεται σε ασφαλή χώρο, ο οποίος παρακολουθείται επί 24ώρου βάσεως, από εταιρεία security.
Η Δωρεάν Φύλαξη παρέχεται μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, αποτελώντας ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημά μας, συνδυαστικά με το σύνολο των παροχών της εταιρείας μας.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες φροντίδας

Ρέλια – Κρόσια

Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία αντικατάστασης σε ρέλια ή σε κρόσια χαλιών με συνθετικά ή μάλλινα νήματα καθώς επίσης και την αντικατάσταση κροσιών με ρέλια και αντιστρόφως.
Επίσης παρέχουμε τη δυνατότητα κοπής και ρελιάσματος μοκετών, στις διαστάσεις που επιθυμείτε, έτσι ώστε να προσαρμόζονται άριστα στον χώρο σας.
Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κρόσια με ενημερωμένο δειγματολόγιο.

Peeling

Η μέθοδος του peeling εφαρμόζεται σε επιβαρυμένα χαλιά, σε χαλιά που έχουν ελαττώματα κατά την ύφανσή τους και σε χαλιά που χρειάζονται αναζωογόνηση του πέλους.
Είναι μία διαδικασία αφαίρεσης των ινών ή των κόμπων που περισσεύουν από την επιφάνεια του πέλους του χαλιού, η οποία εξασφαλίζει την ανανέωση των χρωμάτων και των σχεδίων του, ώστε το επιβαρυμένο χαλί να δείχνει σαν καινούργιο.
Οι ίνες αποκτούν ίσο ύψος, εξαφανίζοντας όποιο ελάττωμά τους, δίνοντας ένα άψογο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Αδιαβροχοποίηση

Με την αδιαβροχοποίηση, επιτυγχάνουμε την προστασία από κάθε είδους υγρό το οποίο μπορεί να εισχωρήσει στην ύφανση του χαλιού. Έτσι εμποδίζεται η υγρασία από το να καταστρέψει το πέλος του, να το ξεθωριάσει ή να δημιουργήσει μούχλα. Τα παιδιά και τα κατοικίδιά σας προστατεύονται ενώ παράλληλα τα χαλιά σας απαλλάσσονται από βακτήρια που πιθανόν να ενεδρεύουν στο εσωτερικό τους, προκαλώντας αλλεργίες και μολύνσεις.
Ο καθαρισμός με την ηλεκτρική σκούπα θα είναι πλέον εύκολη υπόθεση ενώ και τα υγρά θα μπορούν να καθαριστούν εύκολα με τη χρήση ενός στεγνού πανιού.

Πλαστικοποίηση

Δίνουμε ξανά ζωή στα παλιά και φθαρμένα χαλιά με τη μέθοδο της πλαστικοποίησης.
Μετά τη διαδικασία καθαρισμού του χαλιού και αφού έχει στεγνώσει πλήρως, εφαρμόζουμε στρώσεις ειδικής κόλλας λάτεξ στην πίσω του όψη (είτε σε όλη την επιφάνεια είτε τοπικά) ανάλογα με την περίπτωση και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Με αυτό τον τρόπο, το χαλί γίνεται πολύ πιο ανθεκτικό, τσαλακώνει λιγότερο και δεν γλιστράει.
Η μέθοδος της πλαστικοποίησης είναι ιδανική για χειροποίητα χαλιά και μοκέτες.

Επιδιόρθωση

Αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση φθαρμένων χαλιών και μοκετών, ανεξάρτητα από την ποιότητα, την κατασκευή και το είδος τους.
Οι συχνότερες ζημιές που μπορεί να προκληθούν με την πάροδο των χρόνων ή την κακή χρήση και συντήρηση, είναι το φάγωμα από σκόρο, το κάψιμο από τσιγάρο ή τζάκι και η φθορά από την υγρασία.
Οι εξειδικευμένες μέθοδοι επιδιόρθωσης που εφαρμόζουμε, αποτελούν την πιο ασφαλή κα συμφέρουσα λύση για τη διατήρηση των χαλιών σε καλή κατάσταση για πολλά χρόνια.

nerotrivi

Παραδοσιακή
Νεροτριβή

Είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Αττική με ιδιόκτητες νεροτριβές, προσφέροντάς σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθαρισμού και φρεσκάδας. Οι φλοκάτες και οι κουβέρτες χρήζουν ειδικού καθαρισμού ώστε να αποκτήσουν και να διατηρήσουν την επιθυμητή απαλότητα και υφή τους. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο με τη διαδικασία καθαρισμού της Νεροτριβής.

«Νεροτριβή»: Η διά τής δυνάμεως τού πίπτοντος ύδατος τριβή, κατεργασία τών χονδρών, ιδίως μαλλίνων, υφασμάτων, επί τώ σκοπώ νά αποκτήσωσι ταύτα τό χνοώδες καί τήν απαραίτητη απαλότητα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟΝ ΛΕΞΙΚΟΝ

Εγκαταταστάσεις