Καθαρισμός σκαφών

Καθαρισμός Σκαφών

Επιτόπιος καθαρισμός & φροντίδα

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη καθαρισμό των εσωτερικών χώρων του σκάφους, όπως σαλόνια, καμπίνες, γέφυρα και μπάνια. Όλες οι επιφάνειες, όπως μοκέτες, καναπέδες, καθιστικά, στρώματα, τοίχοι και έπιπλα, καθαρίζονται με ένα εύρος κατάλληλων καθαριστικών υλικών και ειδικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτουμε όλες τις ανάγκες καθαριότητας του σκάφους σας.

zeotec logo

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Η Νεροτριβή με στόχο την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των πελατών της, εισήγαγε και εφάρμοσε τον καθαρισμό με τα μη τοξικά απορρυπαντικά της Zeo Tec. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνεται εύκολα και αποτελεσματικά ο ρύπος χωρίς να αφήνει καθόλου κατάλοιπα, σε αντίθεση με τα χημικά καθαριστικά και απορρυπαντικά παλιάς τεχνολογίας, τα οποία αφήνουν αλκαλικά κατάλοιπα και αποτελούν κίνδυνο για την υγεία των ανθρώπων.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΑΠΗΤΩΝ

Φιλικά προς τον άνθρωπο
και το περιβάλλον

Απαλλαγμένα από
επικίνδυνες ουσίες

Δεν επιβαρύνουν
το υδάτινο περιβάλλον

Καταπολεμούμε αποτελεσματικά τα θαλάσσια άλατα που συσσωρεύονται στο σκάφος.

Η πολύχρονη εμπειρία και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας

εξασφαλίζουν την καθημερινή σας ξεκούραση και υγιεινή, καθαρίζοντας τα στρώματα και τα σαλόνια του σκάφους σας σε τρία βήματα:

Έλεγχος για ακάρεα

Παίρνουμε δείγμα της αλλεργιογόνου σκόνης μέσα από το στρώμα για να εξακριβώσουμε τον βαθμό μόλυνσης.

Βαθύς εσωτερικός καθαρισμός

Τίναγμα και ισχυρή αναρρόφηση µε μηχάνηµα υψηλής τεχνολογίας που αφαιρεί τις αλλεργιογόνες ουσίες και τα ακάρεα, χωρίς ατμό και ακτινοβολία.

Χρήση στεγνού καθαρισμού
για το στρωματόπανο

Εφαρμόζουμε στεγνό καθαρισµό και αφαιρούμε τους λεκέδες από τις επιφάνειες χωρίς τη χρήση καθαριστικών αφρών, σαπουνιών, διαλυτών, ενζύμων, χλωρίου ή άλλων επιβλαβών χημικών.