Καθαρισμός Σαλονιών

Καθαρισμός Σαλονιών

zeotec logo

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Η Νεροτριβή με στόχο την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των πελατών της, εισήγαγε και εφάρμοσε τον καθαρισμό με τα μη τοξικά απορρυπαντικά της Zeo Tec. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνεται εύκολα και αποτελεσματικά ο ρύπος χωρίς να αφήνει καθόλου κατάλοιπα, σε αντίθεση με τα χημικά καθαριστικά και απορρυπαντικά παλιάς τεχνολογίας, τα οποία αφήνουν αλκαλικά κατάλοιπα και αποτελούν κίνδυνο για την υγεία των ανθρώπων.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΑΠΗΤΩΝ

Φιλικά προς τον άνθρωπο
και το περιβάλλον

Απαλλαγμένα από
επικίνδυνες ουσίες

Δεν επιβαρύνουν
το υδάτινο περιβάλλον

Τρεις λόγοι για να καθαρίζετε τακτικά τις ταπετσαρίες σας

Οι ταπετσαρίες είναι κάτι που συχνά παραβλέπετε, όταν σκέφτεστε να καθαρίσετε το σπίτι σας. Το χαλί σας μπορεί να καλύπτει περισσότερα τετραγωνικά μέτρα, αλλά πιστεύουμε ότι θα περάσετε περισσότερο χρόνο στην αγαπημένη σας πολυθρόνα παρά στο πάτωμα του καθιστικού!

Η Εμφάνιση εδώ μετράει!

Ο κύριος λόγος για τον καθαρισμό της ταπετσαρίας σας είναι να συμβάλλετε στη διατήρηση της εμφάνισης των επίπλων σας. Κρατήστε τα έπιπλά σας πιο όμορφα με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με τακτικό καθαρισμό, που αποτρέπει τη συσσώρευση βρομιάς και λεκέδων.

Η υγεία σας πάντα σε πρώτο πλάνο!

Οι μύκητες, η μούχλα και τα βακτήρια μπορούν να βρουν ένα άνετο σπίτι, ακριβώς κάτω από τα πόδια σας χωρίς να το γνωρίζετε. Τα παθογόνα και οι βρομιές μπορούν να φτάσουν στο σημείο να προκαλέσουν κινδύνους για την υγεία της οικογένειάς σας. Τα βακτήρια μπορούν να μπουν βαθιά μέσα στα έπιπλα σας και να προκαλέσουν δυσάρεστες οσμές.

Βαθιά ανάσα καθαρού αέρα!

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται ότι ο καθαρισμός της ταπετσαρίας τους μπορεί να βοηθήσει στην ποιότητα του αέρα στο σπίτι. Ένας καλός καθαρισμός μπορεί να απαλλάξει από προβλήματα όπως μούχλα, σκόνη, ωίδιο και αλλεργιογόνα. Η κακή ποιότητα του αέρα σε οποιοδήποτε σπίτι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα του αναπνευστικού.