Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Επαγγελματικοί Χώροι

Επιτόπιος καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Η πολυετής εμπειρία μας, τα ειδικά μηχανήματα καθαρισμού και τα ειδικά μη τοξικά καθαριστικά της Zeo Tec είναι η εγγύηση για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα καθαρισμού στις μοκέτες, τους καναπέδες, τις καρέκλες γραφείου και τους εσωτερικούς χώρους.

zeotec logo

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Η Νεροτριβή με στόχο την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των πελατών της, εισήγαγε και εφάρμοσε τον καθαρισμό με τα μη τοξικά απορρυπαντικά της Zeo Tec. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνεται εύκολα και αποτελεσματικά ο ρύπος χωρίς να αφήνει καθόλου κατάλοιπα, σε αντίθεση με τα χημικά καθαριστικά και απορρυπαντικά παλιάς τεχνολογίας, τα οποία αφήνουν αλκαλικά κατάλοιπα και αποτελούν κίνδυνο για την υγεία των ανθρώπων.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΑΠΗΤΩΝ

Φιλικά προς τον άνθρωπο
και το περιβάλλον

Απαλλαγμένα από
επικίνδυνες ουσίες

Δεν επιβαρύνουν
το υδάτινο περιβάλλον

Αφαιρούνται αποτελεσματικά χρόνιοι και δύσκολοι λεκέδες, ενώ επίσης απομακρύνονται μικρόβια και βακτήρια από όλες τις επιφάνειες.

Ο καθαρισμός έχει μεγάλη διάρκεια στον χρόνο, αφού η σκόνη και οι καθημερινοί ρύποι δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες λόγω της πλήρους απομάκρυνσης όλων των καταλοίπων από προηγούμενους καθαρισμούς.