210 5820170  ,  210 5813174

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του καθαρισμού με συνέπεια και συνεχείς βελτιώσεις τα τελευταία 20 χρόνια. Η βαθειά γνώση του αντικειμένου και η χρήση της τρέχουσας τεχνολογίας μας καθιστούν μια από τις πιό ανταγωνιστικές εταιρείες στον χώρο του καθαρισμού με ικανοποιημένους πελάτες και πολύ καλές προσωπικές σχέσεις.

Η  είναι μια σύγχρονη με οικολογικές ευαισθησίες επιχείρηση, στο λεπτό και υπεύθυνο χώρο του καθαρισμού χαλιών – μοκετών – φλοκατών – κουβερτών – παπλωμάτων με μεγάλη πείρα και άριστη γνώση των υλικών που απαιτούνται για τον καθαρισμό τους.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο του καθαρισμου δεν εχει περιοριστεί μόνο στον τομέα των χαλιών αλλά έχει επεκταθεί στην γενικοτερη φροντίδα των οικιακων και επαγγελματικων αναγκων όπως οι Βιοκαθαρισμοί Στρωμάτων, ο επι τόπου καθαρισμός Σαλονιών και Σκαφών Αναψυχής.

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ:

  • Συνδυάζουμε τις παραδοσιακές μεθόδους (ΝΕΡΟΤΡΙΒΗ) με τις νέες τεχνικές καθαρισμού. Η Νεροτριβή είναι ένας απόλυτα ασφαλής τρόπος καθαρισμού των χονδρών και μάλλινων υφασμάτων (φλοκατών) και είναι ο ίδιος ακριβώς με αυτόν που ακολουθείται για την κατασκευή τους .
  • Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα, που εξασφαλίζουν την περιουσία σας από φθορές.
  • Καινοτομούμε στην διαδικασία του καθαρισμού, αφαιρώντας όλα τα κατάλοιπα από προηγούμενα πλυσίματα (Απορρυπαντικά, χημικά κ.λ.π.) εξασφαλίζοντας απόλυτη καθαριότητα και φρεσκάδα.
  • Διαθέτουμε ιδιόκτητους στεγασμένους χώρους όπου όλα τα είδη στεγνώνουν απόλυτα φυσικά, μακριά από καυσαέρια και ρύπους. Στη συνέχεια συσκευάζονταικαι φυλάσσονται με προσοχή εξασφαλίζοντας την περιουσία σας.
  • Η παραλαβή και η παράδοση γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ:

  • Η συνεχής φιλική και άμεση εξυπηρέτησή σας.
  • Η συνεχώς αυξανόμενη συνέπεια και ποιότητα στις παροχές μας.
  • Να γίνεται εσείς οι ίδιοι, η ζωντανή διαφήμισή μας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΣΑΧΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΡ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 105
ΧΑΪΔΑΡΙ Τ.Κ. 12461

210 5820170, 210 5813174

info@nerotrivi.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επισημοποιησεις