210 5820170  ,  210 5813174Καθαρισμός Χαλιών

Η "Νεροτριβή" έχει εμπειρία στον καθαρισμό των χαλιών σας και εφαρμόζει ασφαλείς και τεχνολογικά προηγμένες μεθόδους καθαρισμού.

 

 

Αφαίρεση στερεών ρύπων-σκόνης


Υγρός καθαρισμός


Φυγοκεντρική στράγγιση


Στεγασμένος χώρος- ηλιακή προστασίαΣυσκευασία, χτένισμα και αυτόματο μέτρημα


Συνδυάσαμε με επιτυχία τις παραδοσιακές μεθόδους της «Νεροτριβής» με νέες, εξελιγμένες τεχνικές καθαρισμού. Εγκαταστήσαμε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και εφαρμόσαμε σε όλη την διαδικασία του καθαρισμού την χρήση των προϊόντων της Zeo Tec. Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε είναι μη τοξικά, έχουν βάση τον ζεόλιθο, είναι βιοδιασπώμενα, φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον ενω είναι ακόμα πιο αποτελεσματικά απο τα χημικά απορρυπαντικά. Η χρήση τους έχει εγγυημένα αποτελέσματα και δεν αφήνει κατάλοιπα από προηγούμενους καθαρισμούς

 

Οικολογία και Καθαριότητα

Η "Νεροτριβή", θέλοντας να προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια των πελατών της, εισήγαγε και εφάρμοσε τον καθαρισμό με τα μη τοξικά απορρυπαντικά της Ζeo Tec, η οποία απομακρύνει εύκολα και αποτελεσματικά τον ρύπο και δεν αφήνει καθόλου κατάλοιπα, σε αντίθεση με τα χημικά καθαριστικά και απορρυπαντικά, παλιάς τεχνολογίας τα οποία αφήνουν αλκαλικά κατάλοιπα και αποτελούν κίνδυνο για την υγεία των ανθρώπων.

 

Υγιεινή και Διάρκεια ζωής ταπήτων

Η διάρκεια ζωής των χαλιών μειώνεται απο τα κατάλοιπα των χημικών απορρυπαντικών. Παράλληλα, η χρήση καθαριστικών παλαιάς τεχνολογίας επιβαρύνει την υγεία μας και ειδικά αυτή των παιδιών και των κατοικίδιων ζώων. Με την χρήση των μη τοξικών καθαριστικών της Zeo Tec, η "Νεροτριβή" , εξασφαλίζει πως τα χαλιά σας θα παραμείνουν καθαρά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έχοντας απομακρύνει κάθε ρυπογόνα ουσία από την επιφάνεια και το εσωτερικό τους.

 

Ευκολότερος καθαρισμός μόνο με την ηλεκτρική σας σκούπα

Η "Νεροτριβή" εγγυάται την καθαριότητα των χαλιών σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και κατά την διάρκεια της χρήσης τους. Η ειδική διαδικασία καθαρισμού που απομακρύνει ακόμα και τα κατάλοιπα προηγούμενων καθαρισμών εξασφαλίζει πως οι ρύποι αργούν να επανεμφανιστούν στην επιφάνεια του χαλιού. Η σκόνη και οι καθημερινοί ρύποι δεν «ποτίζουν» πια τις ίνες των χαλιών σας και ο καθημερινός καθαρισμός γίνεται πλέον ευκολότερα μόνο με την χρήση της ηλεκτρικής σας σκούπας.

Φύλαξη Χαλιών

 
Με την ολοκλήρωση του στεγνώματος των χαλιών γίνεται η άμεση συσκευασία τους με νάϋλον αντοχής, ειδικού τύπου, το οποίο προστατεύει τα χαλιά από την σκόνη, τα έντομα, την υγρασία και την ηλιακή ακτινοβολία και στην συνέχεια αποθηκεύονται.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθαρισμού, γίνεται λεπτομερής ποιοτικός έλεγχος ο οποίος περιλαμβάνει αυτόματο χτένισμα και μέτρημα διαστάσεων απο το συσκευαστικό μας μηχάνημα.

Η χρήση barcode διευκολύνει την άμεση αναζήτηση των χαλιών στην αποθήκη μας, καθώς επίσης και τον ακριβή προσδιορισμό του σταδίου της επεξεργασίας τους. Η φύλαξη των χαλιών γίνεται σε ασφαλή χώρο ο οποίος παρακολουθείται επί 24ώρου βάσεως από εταιρεία security.

Η δωρεάν φύλαξη παρέχεται μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, χωρίς επιβάρυνση στις τιμές μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΣΑΧΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΡ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 105
ΧΑΪΔΑΡΙ Τ.Κ. 12461

210 5820170, 210 5813174

info@nerotrivi.gr

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-20:00
Σάβαττο 8:00-15:00
Κυριακή Κλειστά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Πιστοποιήσεις