210 5820170  ,  210 5813174Καθαρισμός Σαλονιών

 

Με την χρήση του Οικολογικού καθαριστικού ZEO TEX, και των ειδικών μηχανημάτων το σαλόνι σας αποκτά ένα στεγνό και απαλό αποτέλεσμα, απόλυτα καθαρό χωρίς τοξικά κατάλοιπα απορρυπαντικών ή σαπουνιών.
Αφαιρούνται αποτελεσματικά χρόνιοι και δύσκολοι λεκέδες, από δερμάτινες και υφασμάτινες επιφάνειες.
Δεδομένης της ευαισθησίας όλων των δερμάτινων επιφανειών (π.χ. αλκαντάρα, σουέτ), η εμπειρία και η γνώση μας συμβάλλουν σε ένα άριστο αποτέλεσμα περιποίησης και καθαρισμού.

 

Τρεις λόγοι για να καθαρίζετε τακτικά τις ταπετσαρίες σας

Οι ταπετσαρίες είναι κάτι που συχνά παραβλέπετε όταν σκέφτεστε να καθαρίσετε το σπίτι σας. Το χαλί σας μπορεί να καλύπτει περισσότερα τετραγωνικά μέτρα - αλλά στοιχηματίζουμε ότι θα περάσετε περισσότερο χρόνο στην αγαπημένη σας πολυθρόνα παρά στο πάτωμα του καθιστικού!

Ακολουθούν τρεις λόγοι για να καθαρίζετε τακτικά τις ταπετσαρίες σας.

 

1. Εμφάνιση: ο κύριος λόγος για τον καθαρισμό της ταπετσαρίας σας είναι να συμβάλλετε στη διατήρηση της εμφάνισης των επίπλων σας. Κρατήστε τα έπιπλά σας πιο όμορφα με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, με τακτικό καθαρισμό που αποτρέπει τη συσσώρευση βρωμιάς και λεκέδων.

2. Υγεία της Οικογένειας: Οι μύκητες, η μούχλα και τα βακτήρια μπορούν να βρουν ένα άνετο σπίτι ακριβώς κάτω από τα πόδια σας χωρίς να το γνωρίζετε. Τα παθογόνα και οι βρωμιές μπορούν να φτάσουν στο σημείο να προκαλέσουν κινδύνους για την υγεία της οικογένειάς σας. Τα βακτήρια μπορούν να μπουν βαθιά μέσα στα έπιπλα σας και να προκαλέσουν δυσάρεστες οσμές.

3. Ποιότητα του αέρα: Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται ότι ο καθαρισμός της ταπετσαρίας σας μπορεί να βοηθήσει στην ποιότητα του αέρα στο σπίτι σας. Ένας καλός καθαρισμός μπορεί να απαλλάξει από προβλήματα όπως μούχλα, σκόνη, ωίδιο και αλλεργιογόνα. Η κακή ποιότητα του αέρα σε οποιοδήποτε σπίτι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα του αναπνευστικού.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΣΑΧΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΡ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 105
ΧΑΪΔΑΡΙ Τ.Κ. 12461

210 5820170, 210 5813174

info@nerotrivi.gr

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-20:00
Σάβαττο 8:00-15:00
Κυριακή Κλειστά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Πιστοποιήσεις