210 5820170  ,  210 5813174Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων

Η πολύχρονη εμπειρία και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας εξασφαλίζουν την καθημερινή σας ξεκούραση και υγιεινή, καθαρίζοντας το στρώμα σας σε τρία βήματα:

 1. Έλεγχος για ακάρεα
  Παίρνουμε δείγμα της αλλεργιογόνου σκόνης μέσα από το στρώμα για να εξακριβώσουμε τον βαθμό μόλυνσης.
 2. Βαθύς εσωτερικός καθαρισμός
  Τίναγμα και ισχυρή αναρρόφηση από το εσωτερικό του στρώματος, µε μηχάνηµα υψηλής τεχνολογίας που αφαιρεί τις αλλεργιογόνες ουσίες και τα ακάρεα, χωρίς ατμό και ακτινοβολία.
 3. Χρήση στεγνού καθαρισμού για το στρωματόπανο
  Εφαρμόζουμε στεγνό καθαρισµό και αφαιρούμε τους λεκέδες από την επιφάνεια του στρώματος όπως λιπαρότητα, ιδρώτα, ούρα, εμετό, αίμα κ.ά. χωρίς τη χρήση καθαριστικών αφρών, σαπουνιών, διαλυτών, ενζύμων, χλωρίου ή άλλων επιβλαβών χημικών.

 

Η αλήθεια για τα στρώματα:

 • Περνάμε το 1/3 της ζωής μας στο στρώμα μας, το οποίο είναι ιδανικό περιβάλλον ανάπτυξης ακάρεων, μικροβίων, μυκήτων, βακτηριδίων και ιών
 • Κάθε στρώμα μετά από ένα μήνα χρήσης φιλοξενεί περισσότερα από 15.000 ακάρεα, στους τέσσερις μήνες 500.000 και στον χρόνο περισσότερα από 1.500.000.
 • Η συχνή αλλαγή σεντονιών και καλυμμάτων δεν αποτελεί αποτελεσματική προστασία.
 • Προτείνεται το στρώμα και το μαξιλάρι να συντηρούνται τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο.

 

Καθαρισμός σαλονιών

 Με την χρήση του μη τοξικού καθαριστικού ZEO TEX και ειδικών μηχανημάτων καθαρίζουμε αποτελεσματικά χρόνιους και δύσκολους λεκέδες σε δερμάτινες και υφασμάτινες επιφάνειες, χωρίς τοξικά κατάλοιπα απορρυπαντικών ή σαπουνιών.

 

Η εμπειρία μας στον χώρο είναι η εγγύηση καθαρισμού ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιφάνειας 

 

 

Οι ταπετσαρίες είναι κάτι που συχνά παραβλέπουμε όταν καθαρίζουμε το σπίτι μας, όμως ο τακτικός καθαρισμός τους είναι σημαντικός για τους εξής λόγους:

 1. Εμφάνιση: τα έπιπλα μπορούν να διατηρηθούν καθαρά για περισσότερο χρόνο με τακτικό καθαρισμό που αποτρέπει τη συσσώρευση βρωμιάς και λεκέδων.
 2. Υγεία: Οι μύκητες, η μούχλα και τα βακτήρια μπορούν να αναπτυχθούν παντού και μπορούν να προκαλέσουν κινδύνους για την υγεία. Τα βακτήρια μπορούν να μπουν μέσα στα έπιπλα και να προκαλέσουν δυσάρεστες οσμές
 3. Ποιότητα του αέρα: Ένας καλός καθαρισμός μπορεί να απαλλάξει από προβλήματα όπως μούχλα, σκόνη, ωίδιο και αλλεργιογόνα. Η κακή ποιότητα του αέρα στο σπίτι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΣΑΧΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΡ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 105
ΧΑΪΔΑΡΙ Τ.Κ. 12461

210 5820170, 210 5813174

info@nerotrivi.gr

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-20:00
Σάβαττο 8:00-15:00
Κυριακή Κλειστά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Πιστοποιήσεις