210 5820170  ,  210 5813174Η με χρόνια παράδοση στον πιο ασφαλή τρόπο καθαρισμού των χαλιών σας, εφαρμόζει ακίνδυνες και τεχνολογικά ελεγμένες μεθόδους καθαρισμού.

 

 

Αφαίρεση στερεών ρύπων-σκόνης


  Υγρός καθαρισμός


Φυγοκεντρική στράγγιση


  Στεγασμένος χώρος- ηλιακή προστασίαΣυσκευασία, χτένισμα και αυτόματο μέτρημα


Η εταιρεία μας έχει επιτύχει τον συνδυασμό των παραδοσιακών μας μεθόδων «ΝΕΡΟΤΡΙΒΗ» με κάθε νέα, εξελιγμένη τεχνική καθαρισμού.Η εγκατέστησε Μηχανήματα Υψηλής Τεχνολογίας και εφάρμοσε σε όλη την διαδικασία του καθαρισμού των χαλιών σας, την χρησιμοποίηση αποκλειστικά των Οικολογικών Καθαριστικών της εταιρείας Microsplitting (μοριακή μικροδιάσπαση). Η μέθοδος καθαρισμού με Microsplitting, διασπά το μόριο της βρωμιάς έως και 5.000.000 φορές, χωρίς την χρήση τασιενεργών και άλλων κοινών απορρυπαντικών ουσιών, με εγγυημένα αποτελέσματα έτσι ώστε να μην μένουν καθόλου κατάλοιπα από προηγούμενους καθαρισμούς.

 

Οικολογία και Καθαριότητα

Η , θέλοντας να προστατεύσει την υγεία και ασφάλεια των πελατών της, εισήγαγε και εφάρμοσε την οικολογική τεχνολογία Microsplitting, η οποία απομακρύνει εύκολα την βρωμιά και το κυριότερο, δεν αφήνει καθόλου κατάλοιπα, σε αντίθεση με τα χημικά καθαριστικά, απορρυπαντικά και σαπούνια, παλιάς τεχνολογίας που αφήνουν αλκαλικά κατάλοιπα και αποτελούν κίνδυνο για την υγεία των ανθρώπων.

 

Υγιεινή και Διάρκεια ζωής ταπήτων

Παράγοντες που μειώνουν τη διάρκεια ζωής των ταπήτων, αποτελούν τα χημικά κατάλοιπα των κλασσικών απορρυπαντικών, επιβαρύνοντας την υγεία μας και ειδικά των παιδιών και των κατοικίδιων ζώων. Με την εφαρμογή της οικολογικής τεχνολογίας Microsplitting, η , εξασφαλίζει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια καθαριότητας στα χαλιά σας απομακρύνοντας κάθε ρυπογόνα ουσία από το εσωτερικό τους.

 

Ευκολότερος καθαρισμός μόνο με την ηλεκτρική σας σκούπα

Η με την χρήση της τεχνολογίας Microsplitting και όλα της τα πλεονεκτήματα που περιγράφονται παραπάνω σας εγγυάται και εξασφαλίζει την καθαριότητα των χαλιών σας ακόμη και κατά την διάρκεια της χρήσης τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό συμβαίνει διότι οι καθαρισμένες με Microsplitting επιφάνειες δεν λερώνονται (βρωμίζονται/λεκιάζονται) εύκολα λόγω της πλήρους απαλλαγής τους από κατάλοιπα ακόμη και από προηγούμενους καθαρισμούς.Η σκόνη και οι καθημερινοί ρύποι δεν «ποτίζουν» πια τις ίνες και την ύφανση των χαλιών σας και ο καθημερινός καθαρισμός γίνεται πλέον ευκολότερα μόνο με την χρήση της ηλεκτρικής σας σκούπας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΣΑΧΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΡ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 105
ΧΑΪΔΑΡΙ Τ.Κ. 12461

210 5820170, 210 5813174

info@nerotrivi.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επισημοποιησεις