210 5820170  ,  210 5813174Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων

Η πολύχρονη γνώση και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας είναι η εγγύηση για την καθημερινή σας ξεκούραση και υγιεινή καθαρίζοντας το στρώμα σας σε τρία βήματα.

 1. Τέστ για Ακάρεα
  Παίρνουμε δείγμα της αλλεργιογόνου σκόνης μέσα από το στρώμα σας για να εξακριβώσουμε τον βαθμό μόλυνσης που υπάρχει.
 2. Βαθύς εσωτερικός καθαρισμός
  Τίναγμα και ισχυρή αναρρόφηση από το εσωτερικό του στρώματος, µε μηχάνηµα υψηλής τεχνολογίας που αφαιρεί τις αλλεργιογόνες ουσίες και τα ακάρεα, χωρίς ατμούς και ακτινοβολίες.
 3. Χρήση Microsplitting για Καθαρισμό στρωματόπανου
  Εφαρμόζουμε στεγνό καθαρισµό και αφαιρούμε τους λεκέδες από την επιφάνεια του στρώματός όπως λιπαρότητα , ιδρώτας, ούρα, εμετός, αίμα, κ.ά. χωρίς τη χρήση καθαριστικών αφρών, σαπουνιών, διαλυτών, ενζύμων, χλωρίου ή άλλων επιβλαβών για την υγεία χημικών.

 

 • Συνιστάται η χρήση του προϊόντος Allerg-Stop, για επί πλέον αντιαλλεργική προστασία και μεγαλύτερη διάρκεια καθαριότητας, το οποίο μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. 

 

Η Αλήθεια για τα στρώματά μας!

 • Ζούμε το 1/3 της ζωής μας στο στρώμα μας! Αν δεν συντηρηθεί , αποτελεί ιδανικό περιβάλλον ανάπτυξης ακάρεων, μικροβίων , μυκήτων, βακτηριδίων και ιών.
 • Κάθε στρώμα, μετά από ένα μήνα χρήσης φιλοξενεί περισσότερα από 15.000 ακάρεα, στους τέσσερις μήνες 500.000 και στον χρόνο πάνω από 1.500.000.
 • Οσο συχνά και αν αλλάζουμε τα σεντόνια και τα καλύμματα δεν µας προστατεύουν µε αποτέλεσμα να επιβαρύνεται σημαντικά η υγεία µας.
 • Όπως η καθημερινή φροντίδα και ο καθαρισμός των ρούχων μας είναι απαραίτητα, έτσι επιβάλλεται να συντηρούμε τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο, το στρώμα και το μαξιλάρι μας, µε τον οικολογικό καθαρισμό και την αντιαλλεργική προστασία Allerg-STOP, για να απολαμβάνουµε τον ύπνο µας σε ένα υγιεινό και καθαρό στρώμα χωρίς αλλεργίες.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΣΑΧΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΡ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 105
ΧΑΪΔΑΡΙ Τ.Κ. 12461

210 5820170, 210 5813174

info@nerotrivi.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επισημοποιησεις